De geïntegreerde versterker
Het combineren van de voorversterking met de eindversterking heeft altijd voor en tegenstanders gehad. De voorstanders zagen voordeel in het compacte, de tegenstanders zagen nadeel in de stroomvoorziening. Elk apparaat een eigen stroomvoorziening geven was naar hun zeggen veel beter. Tja, in een tijd dat voorversterking bestond uit veel zwevende interne kabels en overvol zaten met storingsgevoelig knopjes is het te begrijpen. Het nabij plaatsen van grote transformatoren om de eindversterker te voeden liep niet altijd goed af. Daar komt bij dat de interne hitte geen positief effect had op al die kabels en knopjes.

Gelukkig is dat al lang verleden tijd. Geïntegreerde van nu zijn beter dan ooit. Geen krakende knopjes en met een stabiele stroomvoorziening. De digitale verwerking is nu de hoofdzaak. Muziek komt nu van netwerken en digitale afspeelapparaten. Toch moet ook de traditie niet worden vergeten. Analoog is nog steeds belangrijk. Zeker voor de liefhebber van langspeelplaten en misschien ook magnetische banden. Laten we niet vergeten dat analoge aansluitingen op veel andere apparatuur behouden blijft.

Micromega M-One – sluit het aan
De perfecte combinatie van nu stelt hoge eisen aan de verwerking van digitale media. Ook de connectiviteit maakt daar deel van uit. Het zorgeloos kunnen “streamen” staat voorop. LAN en USB connecties zorgen daarvoor. Digitale ingangen zijn voor de randapparatuur. Analoge connecties voor de liefhebbers en de altijd blijvende handigheid.

Micromega M-One – kwaliteit
Kwaliteit is uit te drukken in twee aspecten. Bouwkwaliteit en verwerkingskwaliteit. De bouwkwaliteit is bij de M-One goed te zien. Een stevige aluminium behuizing en een zeer solide opbouw van de elektronica. De verwerkingskwaliteit vertaalt zich in lage vervorming en hoge krachtige output. Zo is het aansturen van de betere luidsprekers geen probleem.

Micromega M-One – streaming
Buiten het streamen vanaf het interne netwerk (LAN) of USB heeft de M-One Tidal “aan boord”. Hierbij is het mogelijk om de hoogst aangeboden resolutie van Tidal weer te geven.

Micromega M-One – modellen
M-100 – 100 Watt op 8 Ohm + Micromega Acoustic Room System (M.A.R.S)
M-150 – 150 Watt op 8 Ohm + Micromega Acoustic Room System (M.A.R.S)
Beide modellen zijn stijlvol verticaal aan de muur te monteren met de optionele muurbeugel.

Micromega M-One – bediening
Bediening kan eenvoudig via de meegeleverde afstandsbediening of de app.
iOS Download  / Android Download

Micromega M-One – updaten
1. Firmware – via USB-A poort (USB-stick geformatteerd op FAT32 nodig)
2. Netwerk Module – via Browser over het netwerk (adresbalk: IP adres van de M-One)
3. USB Module driver (Windows) – PC aangesloten op USB-B poort (USB A-B kabel nodig)

Download de updates HIER
Kies daar: M-One updates (alle 3 updates + aanwijzingen staan er in)

Weblinks

Downloads