De gewone kabelgoten
Iedereen kent ze, de “niet zo prachtige” plastic kabelgoten die na enkele jaren vergelen. Tevens zijn ze een bron van elektromagnetische smog. Deze storingsvelden zijn al jaren een discussie (lees hier). Om die reden maakt Inakustik aluminium kabelgoten die alle elektrische velden binnenhouden. Tevens zijn ze veelzijdig en vooral mooi.

Inakustik AmbienTrack kabelgoten
Het AmbienTrack systeem bestaat uit zowel verticale als horizontale kabelgoten. Deze zijn te verbinden met overgangsstukken. In de drie diepe goten kunnen audio, video, netwerk en stroomaansluitingen worden ingebouwd. Voor de standaard (vloer) goot zijn de aansluitingen op een speciale “devicebox” aan te brengen.

AmbienTrack – het monteren
Hoewel de goten ook deels verzonken kunnen worden ingebouwd, geven de meeste de voorkeur aan opbouw. Dit is minder arbeidsintensief en is makkelijk achteraf te monteren. De keuze blijft bij u. Het beste is om vooraf een gedetailleerd plan te laten maken door de “erkende” specialist. Zeker omdat het inmeten en monteren van alle aluminium delen met de laagst mogelijke tolerantie dient te worden gedaan. Lengtes en uitsparingen worden in de fabriek uitgesneden en sluiten zo naadloos aan. Goten, aansluitingen en eventuele LED verlichting zijn zo in volledige balans en perfect geplaatst.

LED strips zijn speciaal voor de kabelgoten beschikbaar. In RGB (alle kleuren in te stellen) en in monochroom wit of warm wit.

AmbienTrack – de modellen (en mogelijkheden)
Hoekgoot = Verticaal- AVNS/LED strip/LED cube/LED topplaat
Wandgoot diep = Verticaal- AVNS/LED strip/LED cube/LED topplaat
Wandgoot plat = Verticaal – enkel voor kabels (geen overgangen)
Goot Duct = Horizontaal – AVNS/LED strip
Goot standaard = Horizontaal – AVNS-Box/LED strip

A=Audio V=Video N=Netwerk S=Stroom