Alle aansluitingen op de juiste plek. Dat is het doel van het plaatsen van de Inakustik kabelgoten. De kabels zijn opgesloten in een afgeschermde aluminium koker en bevatten alle kabels die nodig zijn voor audio, video, netwerk en stroom. Nu de aansluitingen nog.

Vrijheid van keuze
Inakustik geeft de vrijheid om materiaal van derde partijen te kunnen gebruiken. Zo past het inbouw aansluitmateriaal van veel aanbieders. De meeste gangbare “uitsnede” maat is 56×56 millimeter. Passend voor systeem 55 (halve millimeter inbouw marge aan alle kanten). Een nette uitsnede zal door Inakustik in de aluminium afdekplaat van de goot worden gemaakt.
(Uitsneden in goten voor 65×65 en 71×71 millimeter zijn ook mogelijk)

Inakustik AV-platen
Voor audio en video heeft Inakustik eigen aansluitingen. Deze zijn in een hogere kwaliteit dan die van andere aanbieders. Tevens zijn alle AV-platen waarop de aansluitingen worden ingebracht van aluminium. Dat is niet alleen steviger, maar zeker mooier dan plastic. Ook kunnen twee verschillende aansluitingen op één wand contact doos worden verwerkt. De AV-platen sluiten vlak aan op de kabelgoten.

Inakustik AV-platen – assortiment (56x28mm)
– AV blindplaat
– AV plaat HDMI plugbaar 25cm kabel
– AV plaat HDMI plugbaar

– AV plaat 1x RCA soldeerbaar (audio/video/digitaal)
– AV plaat 3x RCA soldeerbaar (YUV video/stereo audio+video of digitaal)

– AV plaat Luidspreker terminal (2x mogelijk voor Bi-Amping)

– AV plaat VGA soldeerbaar
– AV plaat VGA plugbaar 25cm kabel

Bijbehorende kabels
Inakustik heeft voor elke aansluiting de juiste kabel. Zie menu “Kabels”.