Gesloten hoofdtelefoon in exclusief Bentley design
Deze speciale editie is ontstaan in samenwerking met Bentley Motors. Niet alleen het geluid is excellent, ook de afwerking is in de Bentley traditie zeer verfijnd.

Het betreft een gesloten uitvoering met twee technische aspecten om reflectie en overdruk tegen te gaan. Reflecties worden aangepakt door de Pyramide-vormige kleine “deflectoren” in de cup. De overdruk wordt afgevoerd door een gefilterde opening achter de verhoogde logo-afdekplaat.

Focal Radiance – Detail
De M gevormde Aluminium/Magnesium membraan heeft een lage massa. Dit bevorderd de snelheid waarmee deze kan bewegen. Met name hoge frequenties worden daardoor in hoog detail weergegeven.

Focal Radiance – Materiaal
De Focal Radiance is vervaardigd met een aluminium chassis met lederen hoofdband. De cups zijn in ruitmotief met lederen inzet. De grof lederen oorkussens zijn gevuld met “memory-foam”. De kleurstelling is zwart met koperen accenten.

Focal Radiance – Technisch
Door de lage impedantie van 35 Ohm is aansturing ook mogelijk vanuit mobiele muziekspelers. Het gebruik van weinig vermogen is gunstig voor de accu.