Micromega – historie
Met de opkomst van het digitale tijdperk in de jaren tachtig is Micromega tot op heden succesvol in optimale weergave. Wie kent de revolutionaire CDF1-Hitech niet uit 1987. De mooie bovenlader met analoge feel. Nog steeds is de weergave van die Cd-speler een lust voor het oor. Door de jaren heen zijn er veel innovaties op de markt gebracht. Bitstream technologie in begin jaren negentig. De “Concept” serie welke de consument zelf de nadruk van de set kan kiezen door slimme combinaties. De “Minium” serie, compact met hoge specificaties.

Micromega – My Serie
Vanaf 2012 is de succesvolle My-serie op de markt gekomen. Deze wonderdoosjes blinken uit in functionaliteit en nemen minimale ruimte in beslag.

De My serie is inmiddels flink uitgebreid met een versterker, luidsprekers en een actief luidsprekersysteem. Die laatste combineert de MySpeaker met de MyAmp en is daarmee als volledig systeem te gebruiken. Het oog ziet slechts twee luidsprekers, want de versterking en aansluitingen zit achter één van de luidsprekers.

Wij bieden momenteel enkel de My Serie aan.

Micromega – de toekomst
De grootste verrassing is volop in ontwikkeling. De M-One versterkers.
Onvoorstelbare connectiviteit in een uit één blok gefreesd aluminium chassis. Airplay, BlueTooth, Lan, USB, S/Pdif, Phono, Line, XLR ,Pre out, DSP kamer correctie. Nog even geduld, maar dan heb je ook wat.