Bescherm je platencollectie.
Maak vooraf aan het afspelen altijd de langspeelplaat goed schoon. Voor het veilig opbergen heeft Inakustik mooie buiten en binnenhoezen.

De Platenborstel
In veel gevallen is een langspeelplaat statisch geladen. Door het gebruik van de Inakustik koolstofborstel komt het stof er goed af en er ontstaat geen extra statische wrijving.

De platencollectie beschermen
Platen opgeborgen in kartonnen hoezen met papieren binnenhoezen zijn een aantrekkingskracht voor vocht en stofvezels. Niet voor niets nemen verzamelaars altijd maatregelen om dat te “upgraden”. Voor het optimaal opbergen en bewaren van al het kostbare vinyl, heeft Inakustik binnen en buitenhoezen. Deze zijn vochtbestendig en vooral antistatisch.

Stel je TV optimaal af
Met de “TV Picture Optimizer” Blu-ray is het mogelijk om je TV goed af te stellen.
De volgende hoofdstukken komen aan bod:
01 – Preset
02 – Picture format
03 – Color temperature
04 – Brightness
05 – Contrast
06 – Color
07 – Sharpness
08 – Gamma
09 – Viewing distance
10 – Motion
11 – Lipsync

TIP:
Bij bepaalde TV merken is het mogelijk om elke ingang afzonderlijk in te stellen. Omdat de Blu-ray speler aangesloten is op HDMI is dan die ingang optimaal ingesteld. Neem voor andere ingangen (ook TV kijken zelf) de instellingen over. Vanuit die “juiste” instellingen kan dan per ingang nog bijgesteld worden. Vooral de TV ontvangst kan soms wat bijstelling in kleur-intensiteit nodig hebben.